antalya web tasarımAntalya Web Tasarımı Nedir?

Güç Creative olarak bir dijital ajans olarak ‘Web tasarımı nedir?’ sorusuna şu şekilde yanıt veriyoruz: Web tasarımı, dijital dünyada işletmelerin ve bireylerin kurabileceği bir alandır. Web tasarımı, görsellerden, videolardan, metinlerden oluşur ve internet üzerinde bir hizmet olarak yer alır. Web tasarımında hem estetik görünüm hem de teknik yönler büyük önem taşır.

Antalya Web Tasarım Fiyatları

Güç Creative Reklam Ajansı olarak özgün, yaratıcı, kaliteli web siteleri yapıyoruz. Antalya web tasarım fiyatları şu şekilde değişebilir: Antalya’da web tasarımı için fiyatlandırma, birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Web sitenizin boyutu, özellikleri ve ihtiyaçlarına bağlı olarak fiyatlar değişebilir. Fakat bir web sitesi tasarımı genellikle 5.000 ₺ ile 20.000₺ arasında değişiyor. Daha kaliteli ve kapsamlı büyük projelerde web tasarım fiyatları ise 20.000 TL ile 100.000 TL bandına çıkmaktadır. Fiyatları belirleyen unsurlar, projede  görev alacak kişi sayısı ve harcanan süredir. Ancak, işletmenizin ve firmanızın  dijital varlığını güçlü olması için profesyonel bir web tasarımının uzun vadede yatırım getirisi olduğunu unutmayın.

Antalya Web Tasarım Firması

Antalya’da web tasarımı konusunda uzman bir firma seçmek, işletmenizin başarısı için kritik bir adımdır. Antalya Web Tasarım Firması arayışında Güç Creative ile tanışın. Uzman ekibimiz ve yaratıcı düşüncelerimizle, sizlere istediğiniz kaliteden daha fazlasını sunuyoruz. Biz sadece bir web sitesi inşa etmiyoruz; dijital dünyada sizin varlığınızı bir sanat eseri gibi, ustalıkla ve özveriyle şekillendiriyoruz. Etkileyici görsel tasarım ve etkili müşteri trafiği, satış ve prestij odaklı SEO uyumlu web siteler yapıyoruz.

Antalya Web Tasarımı Nasıl Yapılır?

Antalya web tasarımı, öncelikle istenilen projeyi ve markayı analiz ederek başlar ve web sitesi için bir yol haritası çizilir. Antalya web tasarımının genel adımları şunlardır:

İhtiyaçların Analizi: İşletmenin ihtiyaçlarını ve gerekli olanları anlamakla başlar. Firmanın sektöründeki hedef kitleniz, marka kimliğiniz ve web sitenizden beklentileriniz gibi kritik ihtiyaçlarınızı analiz ediyoruz.

Özgün ve Yaratıcı Tasarım Planlaması: İhtiyaçları anladıktan sonra web sitenizin arayüzünü ve kullanıcı deneyimini planlıyoruz. Bu kısımda web sitenizin renklerini, sayfa düzenini ve kullanıcı deneyimini düşünüyoruz. Amacımız, ziyaretçilerin sitenizde zorlanmadan gezinmesini sağlamak.

Etkileyici İçerik Hazırlığı: Markanızı yansıtacak ve hedef kitlenize değer katacak özgün içerikler hazırlıyoruz. Bu içerikler yazılı metinlerden görsellere kadar uzanır. Ayrıca, SEO uyumlu içeriklerle sitenizin arama motorlarındaki görünürlüğünü artırıyoruz.

Görsel Tasarım: Logo, banner, slider ve diğer görseller markanızın kimliğini yansıtacak şekilde özenle tasarlanır. Görsel tasarım sitenizin çekiciliğini artırır.

Web Sitesi Geliştirme: Grafik tasarımın ardından, HTML, CSS, JavaScript gibi diller kullanarak web sitenizi hayata geçiriyoruz. Burada odak noktamız, sitenizin her cihazda kusursuz çalışmasını sağlamak.

Test ve Revizyonlar: Web site son aşamaya gelmeden önce çeşitli tarayıcı ve cihazlarda test edilir ve her açıdan sorunsuz olduğundan emin olunur.

Yayına Alma ve Bakım: Testleri başarıyla geçen web sitenizi yayına alıyoruz. Ardından, içerik güncellemeleri ve güvenlik güncellemeleri gibi bakım hizmetleri sunarak sitenizin sürekli olarak en iyi performansı sergilemesini sağlıyoruz.

Antalya Web Tasarıma Neden İhtiyacınız Var?

İşletme Sahipleri için web sitesi önemlidir. Çünkü yaptığınız işin İnternet alanında yer alması, müşteri sayısını ve prestiji artırır. Marka ve işletmenin web sitesi olması, internette yer alması güveni, marka imajını ve hedef kitlelerine profesyonel bir şekilde hitap etmeyi sağlar. Antalya web tasarıma neden ihtiyacınız var? Cevap çok kolay: hızla gelişen teknoloji ve internet dünyası insanların çok fazla vakit geçirdiği yer oldu. Hayatımızı kolaylaştıran bu teknoloji, işletmelerin müşterileriyle etkileşime geçmesi ve hizmetlerini tanıtması için vazgeçilmez bir araç haline geldi.

İşte Antalya’da Web Tasarımına İhtiyaç Duyma Sebepleriniz:

Dijital Dükkan: İnternet, işletmeler için bir dükkan olarak görünür. Antalya’da web tasarım çok önemlidir. Turistik yer olan Antalya gelen misafirler için aradıkları her ihtiyaçları internet üzerinden bakarlar. Yerel  ve global müşterilere ulaşmak için İnternet büyük önem taşır.

Erişilebilirlik ve Rahatlık: Müşteriler, istedikleri bilgilere kolayca erişebilmeli. Bir web sitesi, kullanıcılara 7/24 hizmet sunarak, işletmenizin her zaman erişilebilir olmasını sağlar.

Marka Güvenilirliği: Profesyonel bir web tasarımı, markanızın güvenilirliğini artırır.

Rakip Analizi ve Farklılaşma: Rakiplerinizin ne yaptığını anlamak ve pazarda farklılaşmak için bir web sitesi büyük öneme sahiptir. Kendi sektörünüzde öne çıkmak için, yenilikçi ve etkili bir web tasarımı şarttır.

Antalya Web Tasarımda Neler Yapıyoruz?

Güç Creative Reklam Ajansı olarak Antalya’da 360° dijital hizmet veriyoruz. Web Tasarımı, E-ticaret Sitesi, Kurumsal Web Sitesi, SEO uyumlu Web Siteler yapıyoruz. Diğer Hizmetlerimiz ise SEO, GOOGLE ADS, Sosyal Medya Yönetimi, Prodüksiyon Hizmeti, Klip Çekimi, Tanıtım Film Çekimi. Grafik Tasarım Hizmeti, Logo, Banner, Bilboard, Afiş tasarımları, Kurumsal Kimlik Tasarım Hizmetleri veriyoruz.

Hizmetlerimiz

    İletişime Geçin
    Merhaba👋
    Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?