antalya prodüksiyonProdüksiyon genellikle Reklam Klipleri, Müzik Klipleri, Tanıtım Kliplerinin çekim ve kurgusuna denilir. Güç Creative Reklam Ajansı olarak, profesyonel videographerlar ve yönetmenler ile prodüksiyon hizmeti veriyoruz.

Prodüksiyon Hizmeti Nedir?

Prodüksiyon Hizmeti, reklam ve medya çekimlerinin başında yer alır. Prodüksiyon Hizmeti, profesyonel videographer, fotoğrafçı, yönetmen ve ekibi ile yapılır. Örneğin, reklam tanıtım klip çekiminde ekip halinde senaryosu ve kurgusu belirlenir, yönetmen ve kameraman ile görüntü kaydedilir. Işık ve ses ekibi de görüntü kaydı alırken görevini yapar. Prodüksiyon, tek başına değil, ekip halinde yapılan bir iştir. Prodüksiyon kelime anlamı olarak üretimdir.

Antalya Prodüksiyon Süreci Nasıl İşler?

Öncelikle yapılacak proje belirlenip fikir oluşturulur. Fikir oluşturulduktan sonra araştırma yapılır. Senaryosu yazılır, hikayesi, kadrosu ve diyaloglar senaryo ile birlikte kaleme alınır. Yazılan senaryoya göre mekan, oyuncu, ışık ve ses ekibi ayarlanır, takvim belirlenir, daha sonra çekim yapılacak mekanın tasarımı veya inşası yapılır. Bu kısma Ön Prodüksiyon denir; bu kısımdaki hazırlıklar yapıldıktan sonra Prodüksiyon (çekim süreci)ne geçilir. Senaryoya uygun şekilde görüntü ve kayıt alınır. Çekilen görüntüler ve kayıtlar son olarak kontrol amaçlı izlenir. Bu kısım bittikten sonra kurgu ve edit kısmına geçilir. Görüntü ve kaydedilen videolar senaryoya uygun şekilde birleştirilir veya kırpılır. Kurgu ve edit kısmı çok büyük önem arz eder. Çekilen görüntülerin efekt kısmı varsa, efekt yapılır. Renk ayarı yapılır. Ses ve müzik tüm her şey kurguda tamamlanır. Prodüksiyon hizmetinin son aşaması, çekilen videonun kontrol edilip müşteriye sunulmasıdır.

Antalya Prodüksiyon Hizmetinde Neler Yapıyoruz?

Antalya Prodüksiyon hizmeti olarak Tanıtım Klip Çekimi, Reklam Tanıtım Klipleri, Müzik Klip Çekimleri, Katalog Çekimi, Drone Çekimi gibi prodüksiyon hizmetleri sağlıyoruz. Güç Creative Reklam Ajansı olarak Profesyonel Ekip ile video prodüksiyon hizmeti sunuyoruz. Yaptığımız her işi olabildiğince kaliteli ve uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Tüm projelerimizde yaratıcı fikirler ve senaryolar üretiyoruz. Prodüksiyon Hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutan klip çekimine büyük önem veriyoruz. Antalya Müzik Klip Çekimi hizmetimizde detaylı bir prodüksiyon süreci bulunmaktadır. Genel olarak tüm prodüksiyon hizmetlerini sağlıyoruz.

Müzik Video & Klip Prodüksiyon Hizmetleri

Müzik Video ve Klip gibi prodüksiyon hizmetleri oldukça profesyonel bir çalışma gerektirir. Çekilen Klibin, yapılan müziği yansıtması gerekir. Uzman Yönetmen ve ekiple çalışılır. Bu tarz kliplerin kamera arkası oldukça büyüktür. Yönetmen, Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Styling, Işık Ekibi, Set Ekibi, Sanat Yönetmeni, Kurgu ve Edit ekibi gibi birçok ekip ile çalışılır. Müzik Kliplerinin çekimi kadar montajı da oldukça profesyonellik ister.

Etkinlik Prodüksiyonu

Etkinlik prodüksiyonu, çeşitli etkinliklerin – Konser, Parti, Konferans, Festival gibi – görüntü ve video kaydının alınmasını ifade eder. Konser ve Festival gibi alanlar için ekipmanın önemi çok fazladır ve risk taşır. Etkinliklerde yukarıdan görüntü alınması uygunsa, kesinlikle drone kullanımı önemlidir. Güç Creative Reklam Ajansı olarak prodüksiyon hizmetlerinde birçok alanda hizmet veriyoruz.

Reklam Filmi Prodüksiyonları

Reklam filmi, bir markanın ürün veya hizmetini tanıtmak için verilen bir hizmettir. Reklam filmi, gelişen dijital dünyada önemli bir rol oynar. Çekilen reklam filmleri, insanların yazıdan daha çok görüntüye odaklandıklarından dolayı büyük önem kazanıyor.Reklam filmlerinin kısa ve etkileyici olması gerekir. İnsanların bu tarz kısa reklam filmlerine odaklanıp etkilenmeleri, reklam filminin başarılı olmasını sağlar.

Reklam Filmi Neden Önemlidir?

Ürün veya Hizmetin Bilinirliğini Artırır: Reklam filmleri, izleyicilerin görüntü ve ses yoluyla dikkatini çeker; bu yüzden çok önemlidirler.

Markanın Bilinirliğini Artırır: Etkileyici ve yaratıcı bir reklam, insanların akılda kalıcılığını ve markanın bilinirliğini artırır. İzleyicilerin reklamdan etkilenmesi ve onu hatırlaması, markayı kendi zihinlerinde canlandırmasıdır. Reklam filminin insanlar tarafından çok vakit geçirilen yerlerde, örneğin sosyal medya veya TV’de olması önemlidir.

Müşteri Potansiyelini ve Satışları Artırır: Etkili bir reklam filmi, ürün tanıtımı ile birlikte insanların ürüne olan imajını ve kalite algısını artırır, bu da ürünün güvenilir hale gelmesini sağlar. Ürüne olan güven oldukça önemlidir ve satışları artırır.

TV Yapımı Prodüksiyonları

TV yapım prodüksiyonları, belgesel, film, dizi gibi televizyon için verilen hizmetlerdir. Bu tarz projelerde senaryo hazırlanır ve projeye başlanır. Prodüksiyon yapılır.

Post Prodüksiyon Hizmetleri

Post prodüksiyon hizmeti, prodüksiyon hizmetinin son aşamasıdır. Görüntü ve ses kaydı alınan videoların edit, ses, renk düzenlemelerinin veya varsa özel efektlerin yapıldığı aşamadır. Post prodüksiyon hizmeti, profesyonel ekibimiz tarafından gerçekleştirilir.

Prodüksiyon Fiyatları

Prodüksiyon hizmetlerinin fiyatları oldukça değişkenlik gösterebilir. Prodüksiyon hizmeti, içerisinde birbirinden farklı çok sayıda hizmet barındırır. Çekilen mekan ve yapılacak olan proje, harcanan süreye ve çalışacak olan kişi sayısına göre fiyatlandırılır. Prodüksiyonun her bir kısmında, o alanda uzman kişiler bulunur.

Hizmetlerimiz

    İletişime Geçin
    Merhaba👋
    Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?